Imate težave z zapiranjem volumenskih čopkov med aplikacijo?

Imate težave z zapiranjem volumenskih čopkov med aplikacijo?

Kot lash stilistka si se najverjetneje že srečala s težavo zapiranja volumenskih čopkov. Razumevanje zakaj se to dogaja in poznavanje preventivnih metod, da se čopki ne zapirajo je ključnega pomena za zagotavljanje brezhibnih setov podaljšanih trepalnic.  

 

Zakaj se čopki zapirajo?

Čopki se zaprejo zaradi kapilarnega učinka, podobno kot se vlaga vzpenja po tkanini ali papirju, ko se potopi v vodo.

V primeru lepila za trepalnice, se le to vzpenja navzgor med podaljški, zaradi česar se čopek zapre. Prezgodnje sproščanje pincete ali uporaba prekomernega lepila lahko to težavo še poslabša.

 

Predstavljamo GLUE STOP za boj proti zapiranju čopkov.

Ta inovativni izdelek nekoliko pospeši čas strjevanja lepila in preprečuje nadaljnje potovanje lepila, kar zagotavlja, da vaši čopki ostanejo odprti in lepi.

GLUE STOP je kompatibilen z vsemi lepili za trepalnice.

 

Kako GLUE STOP deluje?

Deluje kot pregrada, ki zavira gibanje lepila navzgor.

Nanos majhne količine Glue Stop na bazo podaljškov, medtem ko so še vedno na trakcu, zagotavlja, da se lepilo strdi v želenem položaju, kar ima za posledico stabilne in odprte čopke.

 

Zaključek

Zapiranje čopkov je pravi izziv za lash stilistke, toda z razumevanjem te težave in pravilno izbiro produktov ga lahko premagate. 

Glue Stop ponuja preprosto, a učinkovito rešitev, ki preprečuje zapiranje čopkov in pospešuje čas strjevanja lepila. Ta inovativni izdelek vključite v svojo rutino podaljševanja trepalnic, da zagotovite nemoten potek dela in se izognete frustracijam.

Poleg tega je Glue Stop združljiv z vsemi lepili za trepalnice!

 

Avtor: Ruthie Belle

Prevod: Anja Pirnat

Nazaj na spletni dnevnik