TEČAJI VIHANJA TREPALNIC IN LAMINACIJE OBRVI

TEČAJ VIHANJA TREPALNIC 

Želite svojim strankam ponuditi nekaj več? Želite dvigniti svoje veščine na novo raven? Se želite naučiti najnovejših tehnik? Želite razširiti svojo ponudbo? Prijavite se danes in investirajte v svojo prihodnost!

Sem Anja Pirnat, priznana stilistka z bogatimi izkušnjami na področju podaljševanja,vihanja trepalnic, laminacije obrvi in trenerka svetovno priznane znamke Ruthie Belle za Slovenijo. Moji tečaji so zasnovani tako, da vsakemu udeležencu nudijo temeljito znanje in samozavest za samostojno delo.

                                                                 

Zakaj se udeležiti mojega tečaja?

  • Poglobljeno znanje: Naučite se vseh tehnik vihanja, od osnov do naprednih pristopov.
  • Praktične izkušnje: Praktično delo na modelih pod strokovnim vodstvom.
  • Certifikat: Po uspešno zaklučenem tečaju prejmete certifikat, ki potrjuje vašo usposobljenost .
  • Podpora: Nadaljna podpora in svetovanje po končanem tečaju.

Kaj vključuje tečaj?

  • Teorija: kontraindikacije, lepila, balzam lepila, kemija/razumevanje premazov/primerjev, anatomija trepalnic, rast trepalnic, analiza oči in trepalnic (asimetrije),opis pripomočkov, razumevanje in poznavanje sestavin v produktih/losjonih, razumevanje sestavin in delovanja ostalih produktov, različni nanosi losjonov, najnovejše tehnike (asian lift, glueless lift), podroben opis in predstavitev celotnega postopka, vihanje spodnjih trepalnic, kakšne so razlike med različnimi znamkami losjonov, razlika med nežnimi in agresivnimi losjoni, prednosti vihanja trepalnic z losjoni na osnovi cisteamina, različni tipi silikonskih blazinic in kdaj jih uporabiti, kako očistimo in dezinficiramo pripomočke, higiena pri delu, odpravjanje raznih težav.
  • Praksa: Praktično delo na modelu pod strokovnim vodstvom.
  • Posvetovanje: osebni nasveti in triki za dosego popolnih rezultatov.
  • Avtorsko gradivo 
  • Obrazec za analizo oči in trepalnic strank
  • Material potreben za vihanje trepalnic in/ali laminacijo obrvi na tečaju.

Trajanje tečaja: 1 dan

Cena tečaja : 250€

TEČAJ LAMINACIJE OBRVI : Pri znamki Ruthie Belle uporabljamo pri laminaciji obrvi popolnoma enake produkte kot za vihanje trepalnic in je teorija (struktura dlačic, losjoni,...) zelo zelo podobna kot pri vihanju. Ker sta storitvi kompatibilni in se veliko strank odloči za oboje (stranki lahko hkrati delate obe storitvi) sem pripravila AKCIJSKI PAKET.

Cena tečaja: 150€

Cena paketa TEČAJ VIHANJA TREPALNIC + TEČAJ LAMINACIJE OBRVI: 300€

Lokacija izobraževanja : salon Pro art lashes, Kajuhova ulica 11a, Izola.


Prijava na tečaj in plačilo :
 na tečaj se lahko prijavite prek e-pošte
(proartlashes@gmail.com) ali telefona (040 894 411). Po prijavi boste prejeli predračun. 
Za potrditev prijave se na naš račun plača akontacija v vrednosti 100€, preostali znesek se nakaže najmanj 5 delovnih dni pred tečajem. V primeru, da se tečaja kljub prijavi ne morete udeležiti, vam akontacijo vrnemo, če nam to sporočite do 14 dni pred tečajem. V kolikor bi izobraževanje premestili na drug termin, velja enako, v kolikor to sporočite 14 dni pred tečajem.