Kaj so (lepilni) balzami za vihanje trepalnic ?

Kaj so (lepilni) balzami za vihanje trepalnic ?

Čas je denar, zato večina lash stilistk išče načine, kako bi hitreje izvedle tretma. Na žalost se jih veliko odloči za hitro delujoče losijone (ki so bolj škodljivi za naravne trepalnice!) ali hitijo in površno ločijo/razporedijo trepalnice.

Kaj pa, če bi obstajal način za hitrejši tretma vihanja trepalnic, ne da bi pri tem ogrozili zdravje trepalnic vaših strank in končni rezultat? Prav to dosežemo z lepilom v obliki balzama...ob pravilni uporabi! Torej, poglobimo se v to, kaj so "balzam lepila" in kako jih uporabiti za najboljše rezultate.

Kaj je lepilo brez lepila za tretmaje vihanja trepalnic?
Balzam lepilo ali lepilo balzam (imenovano tudi "lepilo brez lepila") je naslednja generacija in alternativa tradicionalnemu lepilu za vihanje trepalnic. To so glavne razlike:
Balm Glue
Številne prednosti balzamov v primerjavi s tradicionalnimi lepili za vihanje trepalnic so nedavno povzročile pravo revolucijo v svetu vihanja trepalnic. Največja sprememba za Ruthie-no ekipo v njenem salonu je bilo dejstvo, da je prehod na lepilni balzam pospešil čas, ki je potreben za pritrditev trepalnic na blazinico in ločevanje - tudi do 4x . Prešli so s približno 20 minut (pri Ruthie Belle so perfekcionisti, zato je vsaka trepalnica popolnoma nameščena na blazinico) v manj kot 5 minutah!
Težave, ki so se pojavljale pri prvih balzamih na trgu, zaradi katerih se je veliko stilistk vrnilo k klasičnemu lepilu so bile : 
-Balzami niso držali bolj grobih trepalnic.
-Po nanosu losijonov so trepalnice začele odstopati iz blazinic.
Kako uporabljati balzam za vihanje trepalnic Flash Balm?
Prvič, niso vsi balzami enaki! Med njimi je veliko razlik v lepljivosti, času sušenja, same moči in kako vplivajo na čas delovanja losijonov. 
Tukaj so trije nasveti Ruthie Belle o tem, kako preizkusiti balzame za vihanje trepalnic: 
-Preizkusite z različnimi količinami balzama. Nekateri zahtevajo veliko več, drugi manj.
-Preizkusite jih z grobimi trepalnicami. Večina balzamskih lepil deluje samo s tankimi in srednjimi trepalnicami, vendar želite nekaj, kar bo delovalo z vsemi vrstami trepalnic.
-Večina balzamov doda približno 20 % časa pri obdelavi losijona, zato poskrbite, da vedno preverite, ali so trepalnice pripravljene, preden odstranite lifting losijon.

Ruthie Belle’s Flash Balm

Od leta 2022 je preizkušala vse mogoče formule balzamov za vihanje trepalnic, ker je želela izdelati izdelek, ki ima naslednje lastnosti:

-Deluje na vse vrste trepalnic, vključno z grobimi trepalnicami in preprečuje, da bi tudi najmočnejša trepalnica odstopila iz silikonske blazinice.

-Ne doda dodatnega časa, časom obdelave losijonov in omogoča izjemno hitro in enostavno delo z naravnimi trepalnicami.

-Omogoča prilagajanje trepalnic na kateri koli točki med tretmajem, zaradi konsistence balzama.

-Vegan.

-Vsebuje kokosovo olje, oljčno olje, jojobino olje, izvleček hamamelis virginiana in aloe vero za zaščito in nego trepalnic med tretmajem vihanja.

-Uporablja se lahko za zaščito občutljive kože med laminacijo obrvi namesto zaščitne kreme.

Ker je največja prednost tega izdelka ravno čas, ki ga pridobimo pri tretmaju, se je Ruthie odločila, da ga poimenuje Flash Balm in ali sem omenila, da ima Flash Balm res čudovit vonj po jagodi, ki bo navdušil vse vaše stranke? :)

 

 

 

Nazaj na spletni dnevnik