Ne prodajajte in ne delite mojih osebnih podatkov

Kot je opisano v našem pravilniku o zasebnosti, zbiramo osebne podatke iz vaših interakcij z nami in našo spletno stranjo, vključno s piškotki in podobnimi tehnologijami. Te osebne podatke lahko delimo tudi s tretjimi osebami, vključno z oglaševalskimi partnerji. To počnemo, da vam lahko prikazujemo oglase na drugih spletnih mestih, ki bolj ustrezajo vašim interesom, in iz drugih razlogov, opisanih v našem pravilniku o zasebnosti.

Deljenje osebnih podatkov za ciljno oglaševanje na podlagi vaše interakcije na različnih spletnih mestih se lahko v skladu z nekaterimi državnimi zakoni o zasebnosti ZDA šteje za »prodajo«, »deljenje« ali »ciljno oglaševanje«. Glede na to, kje živite, imate morda pravico, da se odjavite od teh dejavnosti. Če želite uveljaviti to pravico do zavrnitve, sledite spodnjim navodilom.

Če obiščete naše spletno mesto z omogočenim signalom za zavrnitev globalnega nadzora zasebnosti (Global Privacy Control opt-out), odvisno od tega, kje se nahajte, bomo to obravnavali kot zahtevo za zavrnitev dejavnosti, ki se lahko šteje za "prodajo" ali "deljenje" osebnih podatkov ali druge uporabe, ki se lahko štejejo za ciljno oglaševanje naprave in brskalnika, ki ste ju uporabili za obisk našega spletnega mesta.